duminică, 11 martie 2012

APEL- DESCHIDEŢI OCHII SI TREZIŢI-VĂ


In vremurile acestea atât de grele, in care, cu toții, tineri si bătrâni, femei si bărbați, suntem sufocați de mafia portocalie, apelul SCMD la acțiune reprezintă o reacție in fața nedreptății si a corupției care ne sufoca zi de zi.
La mitingul din 14 martie ii așteptam pe toți cei sătui de mizeria, sărăcia si batjocura indurate sub guvernarea portocalie, dirijată de un președinte deraiat rău de la linia dreaptă a decenței si corectitudinii.

Daca v-ați saturat sa vedeți cum se râde de noi in toată Europa din cauza incompetenței camarilei lui Băsescu, ajunsă in funcții înalte, daca vi s-a acrit de atâtea " succesuri", daca vă crapă obrazul când îl vedeți pe președintele nostru la reuniuni de șefi de state, că nu este băgat de nimeni in seama, încât ajunge să cerșească atenția mai marilor lumii, or, mai rău,  îl ia gura pe dinainte si face declarații jenante, care numai politico-diplomatice nu sunt, daca vi s-a scârbit de toate acestea, daca vreți normalitate, dreptate socială, respect, o economie viabilă si să dispară, dacă nu cu toții, că este imposibil, măcar marii corupți, începând cu traficantul de arme ce se ţine de nășit pui de mafioți romi si terminând cu pațachinele portocalii, care au tocat bugetul pentru a-şi trage foloase personale, atunci veniți la mitingul nostru!
Dacă vreți să nu ne mai îndatoram, ca țară,  si să recuperam, măcar o parte din banii deturnați de mafia portocalie, dacă vreți ca sănătatea si învățământul să nu mai fie cenușăresele bugetului, dacă vreți să reparăm ce se mai poate repara, alăturați-vă nouă !   Mitingul este forma noastră de protest democratic si civilizat. Nu ne așteptăm ca cel vizat să demisioneze! Demisia se poartă doar in statele unde există adevărați oameni politici, cu o cultură in acest sens, cu orgoliu si cu demnitate.  Pe plaiuri dâmbovițene, actualmente, unica politică este cea a ciolanului bun de ros, iar Popeye al nostru  va face orice pentru a nu-l scăpa!  Schimbă si Constituția, doar ca să-i fie lui bine! Ce contează că este legea fundamentală a statului nostru? El este deasupra ei, deasupra a tot, el este DICTATORUL! 

Ne-a  băgat pe gât legi strâmbe, votate de acoliții săi, la fel cum Pristanda al lui Caragiale  număra  steagurile din fata primăriei. Acest „accidental istoriei”,  ajuns in fruntea tării, care, fără milă, pocnește pe șestache copii, trântește pumnul in gura opozanților, rânjește cinic, plânge fals sau hăhăie  stupid,  este principalul vinovat pentru dezastrul in care se află ţara azi.  El si clica lui au secătuit-o, au îndatorat-o, au arvunit viitorul copiilor noștri, iar pe noi, tineri sau bătrâni, pensionari sau salariați, pe noi, romanii aflați sub bocancul portocaliu, ne-au coborât la limita subzistentei.

Daca vreți ca ai noștri copii să nu-și mai caute un rost pe meleaguri străine, să nu ajungă să spună si ei, despre Romania, cum au făcut-o alții,  "că este o tară frumoasă, dar păcat că este locuită", atunci veniți cu noi la miting!

Gândiți-vă ca este vorba de viitor, de moștenirea pe care noi, cei de acum, le-o lăsam urmașilor!   Alăturați-vă nouă!  Nu renunțați, nu vă resemnați, nu pierdeți speranța! Va fi mai bine, trebuie sa fie mai bine, dar pentru asta nu avem dreptul să stăm cu brațele încrucișate si să așteptam! Trebuie să acționăm! Trebuie să refacem coeziunea socială si să nu ne mai lăsam învrăjbiți!   Să nu-i mai permitem dictatorului să ne manipuleze in stil machiavelic,  tineri contra bătrâni, militari contra civili,  salariați contra pensionari sau etnici de orice fel, împotriva  românilor ! Să ne sprijinim reciproc, să refacem unitatea si atunci vom reuși să ne scuturăm de toate aceste căpușe portocalii! Veniți cu toții la acest miting! Este nevoie să punem umărul, solidar, ca să dărâmăm buturuga cea mare si putregăită! 

Domnilor politicieni onești, nu închideți ochii, nu vă astupați urechile, nu ne ignorați, ajutați-ne!  Veniți alături de noi!  Noi, amărâții ăștia care v-am dat votul nostru si care am crezut in voi, vă cerem ajutor!  Nu o facem pentru noi, ci pentru tară, pentru demnitatea ființei naționale si reinstaurarea statului de drept, pentru  salvgardarea  democrației,  grav amenințată de dictatura portocalie!   
Va așteptam sa ne fiți alături  !!!!


SCMD -Sector 2- Filiala 3